menu
Word Lid
Vlaams Belang Aarschot wijst op nijpende leegstandsproblematiek en neemt het mee in verkiezingsprogramma 2024

Het Vlaams Belang in Aarschot trekt aan de alarmbel over de toenemende leegstand in de stad. Uit een opiniepeiling, uitgevoerd in november 2023 tijdens onze sociale campagne, blijkt dat een overweldigende 82,7% van de ondervraagde inwoners van mening is dat de stad te weinig doet om deze problematiek aan te pakken.

Deze vaststelling is voor het Vlaams Belang aanleiding om het onderwerp van leegstand centraal te stellen in hun verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2024. De partij benadrukt dat de groeiende leegstand in het stadscentrum niet alleen een esthetische en economische zorg is, maar ook een signaal van dieperliggende sociale en bestuurlijke problemen.

"De leegstand in Aarschot is een kwestie die ons allemaal aangaat," aldus Vlaams Belang Aarschot. "Het is tijd voor een doortastende aanpak die verder kijkt dan tijdelijke oplossingen. Wij willen deze uitdaging opnemen in ons verkiezingsprogramma en concrete, langetermijnoplossingen bieden die de stad ten goede komen."

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF