menu
Word Lid
Vlaams Belang Aarschot trekt naar de verkiezingen van 13 oktober met 27 kandidaten.

Achter lijsttrekker Nico Creces staat op plaats 2 Joke Hoornaert. Tijdens de verkiezingen in juni behaalde Joke bijna 5000 voorkeurstemmen. Zij werkt voor Vlaams Belang Nationaal en binnen de Aarschotse afdeling bekleedt ze de functie van secretaris. Joke is een onmisbare schakel binnen de afdeling en iemand die zeer snel dossiers beheerst. Met de plannen die wij voor Aarschot hebben, is dit een belangrijke troef!

Op plaats 3 staat Guido Vencken. Guido is al jarenlang penningmeester van de Aarschotse Milieu-Adviesraad en bestuurslid van de GECORO. Hij is tevens bestuurslid van de plaatselijke jachtvereniging. Weldoordacht natuur- en bosbeheer staan op zijn prioriteitenlijstje, zonder echter toe te geven aan de 'groene waanzin' die we bij veel andere partijen zien en waar de gewone man dan meestal de dupe van is. 

Onze lijstduwer is Eddy Druppel is de eigenaar van het welbekende Wolfsdonkse café Le Loup Garou. Als zelfstandige kent hij de noden van zijn collega's en als horeca-uitbater weet hij tevens zeer goed wat er leeft bij de gewone Aarschottenaar.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF